24
nov

Digitale experttafel MKB DigiLab Foodvalley | 24 november 15.00 uur

Door de coronacrisis is het digitaliseringsproces van mkb’ers in een versnelling terechtgekomen. Dankzij digitale technologieën blijven veel ondernemers gewoon functioneren en kunnen kantoormedewerkers vanuit huis hun werk blijven doen. Digitalisering zal de komende jaren, in alle sectoren, alleen maar toenemen. Technologieën als internet of things (IoT), kunstmatige intelligentie (AI) en data-analytics krijgen een grotere invloed op de bedrijfsvoering. Veel ondernemers vragen zich af wat ze precies met deze technologieën kunnen. Hoe kan het in eigen processen worden toegepast? En hoe zet je de eerste stappen?

MKB Digilab Foodvalley
In het MKB DigiLab Foodvalley helpen studenten van verschillende studierichtingen het mkb met deze digitale vraagstukken. Onder professionele begeleiding van docenten en experts uit het bedrijfsleven. Inmiddels zijn de eerste studenten gestart bij DigiLab Foodvalley. Een website wordt ontwikkeld en de zoektocht naar een geschikte fysieke locatie is gestart. Kijk hier voor meer informatie over het MKB Digilab Foodvalley.

Aanmelden
Heb jij als ondernemer ook een digitaal vraagstuk waar studenten mee aan de slag kunnen? Meld je dan voor 20 november aan voor deze Experttafel! Deelname aan de Experttafel is gratis. Kijk hier voor meer informatie en meld je aan. 

Samen stimuleren we innovatie
Deze Experttafel wordt georganiseerd door Knooppunt Techniek, ICT Campus, Technova College en RCT Gelderland. Dit initiatief is een project binnen de Strategische Agenda van Regio Foodvalley en wordt mede mogelijk gemaakt door RCT Gelderland, Provincie Gelderland, Regio Foodvalley, Rabobank Vallei en Rijn, VNO-NCW VeluweVallei en Federatie Ondernemerskringen Valleiregio.

Programma

15:00 uur Digitaal ontvangst door innovatiemakelaar Sina Salim
15:05 uur Introductie DigiLab Foodvalley – Joop Hazeleger (Knooppunt Techniek)
15:15 uur Samenwerken in en met de Foodvalley ICT Sector – Bart v/d Beek (ICT Campus)
15:45 uur Ondernemerservaringen met het digitaliserings-voucher
16:00 uur Interactieve sessie: jouw vragen over digitalisering
16:30 uur Afsluiting