Over ons

Knooppunt Techniek wil onderwijs beter laten aansluiten op de vragen van de toekomst en het imago van technische beroepen verbeteren. Dat doen we door goede informatie te bieden over veranderend vakmanschap. Inspirerend en stimulerend. Samen maken we werk van kiezen, leren en werken in de techniek.

Knooppunt Techniek verbindt onderwijs, bedrijfsleven en bestuur en brengt technische initiatieven in FoodValley op een hoger plan. Dat levert veel op. Kinderen raken enthousiast voor techniek, innovatie en technische beroepen. De kwaliteit van het onderwijs en de aansluiting op het bedrijfsleven verbeteren en de samenleving krijgt betere antwoorden op de grote technische opgaven die er liggen.

Knooppunt Techniek staat voor uitwisseling van kennis en ervaring, imagoverbetering van technische beroepen en conditieverbetering voor technische innovaties. Leerlingen, docenten, ondernemers, bestuurders en beleidsmakers werken samen aan de toekomst van FoodValley.

Knooppunt Techniek is dé netwerkorganisatie als het om techniek draait. Wij zijn je serieuze kennispartner als je techniek en technologie wilt verbinden aan onderwijs en bedrijfsleven. Delen is vermenigvuldigen. Dus benut ons als inspirerend platform en sluit je aan als partner. Samen maken we werk van kiezen, leren en werken in de techniek.

Joop Hazeleger (directeur)

Cora van Wijngaarden (projectcoördinator)

Hans Krijgsman (projectleider en techniekcoach)

Wessel Smits (techniekcoach)

Sandra Reuvers (projectleider)

Dennis Gudden (Kwartiermaker Energietransitie Academie)

Maarten Griffioen - Bennekom, Gelderland, Nederland | professioneel profiel | LinkedIn

Maarten Griffioen (Begeleider DigiLab)

 

Christiaan Albers - Co-founder & Lead Developer - Wooden Plank Studios | LinkedIn

Christiaan Albers (Begeleider DigiLab)

Dick Hoogstrate

Dick Hoogstrate (Begeleider DigiLab)

 

 

Meindert-Jan Bol (lid projectteam ‘Meer techniek in de klas’ – TechnoDiscovery)

 

Partner worden van Knooppunt Techniek? Informeer naar de mogelijkheden
Bel 0318 664 220 of stuur een mail naar info@knooppunttechniek.nl