19
sep

Wie wil graag bij Knooppunt Techniek aan de slag?

Projectondersteuner

Ben jij een open persoonlijkheid met een flexibele instelling, , ben je communicatief vaardig en heb je organiseren goed in de vingers? Dan komen we graag met jou in contact.

Startdatum: zo snel mogelijk! Einddatum: 31 juli 2020 Omvang: o.6 fte

De functie
Als projectondersteuner werk je mee aan verschillende projecten en programma’s, waarvoor Knooppunt Techniek aanjager is en/of het programmamanagement verzorgt. Je komt te werken in een klein, enthousiast team dat wordt aangestuurd door de directeur. In deze functie krijg je te maken met verschillende stakeholders in het speelveld van onderwijs, ondernemers en overheid. Van bedrijven in de regio tot docententeams van het mbo of leerkrachten van basisscholen. We willen onze doelgroepen laten zien en ervaren hoe interessant de wereld van wetenschap en technologie is. Je ondersteunt samenwerkingsverbanden, beheert agenda’s, plant bijeenkomsten en organiseert challenges, bootcamps en andere activiteiten. Samen maken we werk van kiezen, leren en werken in de techniek.

Jij biedt
Wij zoeken een enthousiaste en dienstverlenende collega die goed kan organiseren. Met jouw open persoonlijkheid en communicatieve vaardigheden schakel je makkelijk tussen verschillende stakeholders en weet je klantcontacten proactief te onderhouden. Je hebt gevoel voor verhoudingen en kunt jezelf staande houden in een dynamische organisatie. Door je flexibiliteit en stressbestendigheid ben je een wendbare en betrouwbare collega. Onze ideale kandidaat herkent zichzelf ook in het volgende: • een relevante, afgeronde opleiding op mbo/hbo-niveau; • uitstekende schriftelijke en mondelinge beheersing van de Nederlandse taal • sociaal en communicatief vaardig • organisatorisch sterk, proactief, zelfstandig, representatief • kennis van systemen zoals Office 365, WordPress, sociale media; • affiniteit met onderwijs, wetenschap en technologie

Wij bieden
Een interessante, ondersteunende functie binnen een organisatie waar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Het salaris is afhankelijk van ervaring, en wordt ingeschaald volgens de cao-vo in schaal 6 (max 2.710,- obv van een volledige betrekkingsomvang). Hiernaast word je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden aangeboden, waaronder: – 6 weken vakantie o.b.v. een fulltime dienstverband; – De mogelijkheid om extra vakantiedagen op te bouwen (tot ruim 10 weken per jaar); – Individueel keuzebudget (50 uur); – Vakantiegeld (8%); – Eindejaarsuitkering (7,4%); – Ruime opleiding en studiefaciliteiten; – Collectieve ziektekostenverzekering bij Univé, VGZ en Zilveren Kruis;

Solliciteren?
Voor meer informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Joop Hazeleger (0652646275). Ben je enthousiast geworden? Stuur dan uiterlijk zondag 6 oktober je motivatiebrief en cv naar psa@cog.nl. De gesprekken met kandidaten zullen plaatsvinden in de week van 14 oktober 2019.