01
mrt

Wie komt ons team versterken?

Wat ga je doen?

Projectondersteuner

Ben jij een open persoonlijkheid met een flexibele instelling, ben je communicatief vaardig, heb je organiseren goed in de vingers en ben je in staat een goede rapportage op te stellen? Dan komen we graag met jou in contact.


Startdatum:
 zo snel mogelijk!
Omvang: o.6 fte

Knooppunt Techniek werkt aan het verbeteren van het imago van technische beroepen en wil dat het onderwijs beter aansluit op de vragen van de toekomst. Dat doen we door onderwijs, bedrijfsleven en overheid met elkaar te verbinden. We zijn een netwerkorganisatie die inspireert en stimuleert. We brengen technische initiatieven in de regio FoodValley naar een hoger plan. Dat levert veel op. Kinderen raken enthousiast voor techniek, innovatie en technische beroepen. De kwaliteit van het onderwijs en de aansluiting op het bedrijfsleven verbeteren.

Knooppunt Techniek is onderdeel van de Christelijke Onderwijs Groep Vallei & Gelderland-Midden (COG) in Ede. COG is de overkoepelende stichting en het bestuur van een aantal vo- en mbo-scholen en Knooppunt Techniek.

De functie

Als projectondersteuner werk je mee aan verschillende projecten en programma’s, waarvoor Knooppunt Techniek aanjager is en/of het programmamanagement verzorgt. Je komt te werken in een klein, enthousiast team dat wordt aangestuurd door de directeur. In deze functie krijg je te maken met verschillende stakeholders in het speelveld van onderwijs, ondernemers en overheid. Van bedrijven in de regio tot docententeams van het mbo of leerkrachten van basisscholen. We willen onze doelgroepen laten zien en ervaren hoe interessant de wereld van wetenschap en technologie is. Je ondersteunt samenwerkingsverbanden, beheert agenda’s, plant bijeenkomsten en organiseert challenges, bootcamps en andere activiteiten. Daarnaast draag je met je collega’s zorg voor een deugdelijke verantwoording – zowel inhoudelijk als financieel – van en communicatie over projecten. Samen maken we werk van kiezen, leren en werken in de techniek en technologie.

Jij biedt

Wij zoeken een enthousiaste en dienstverlenende collega die goed kan organiseren. Met jouw open persoonlijkheid en communicatieve vaardigheden schakel je makkelijk tussen verschillende stakeholders en weet je klantcontacten proactief te onderhouden. Je hebt gevoel voor verhoudingen en kunt jezelf staande houden in een dynamische organisatie. Door je flexibiliteit en stressbestendigheid ben je een wendbare en betrouwbare collega. Onze ideale kandidaat herkent zichzelf ook in het volgende:

 • een relevante, afgeronde opleiding op hbo-niveau;
 • uitstekende schriftelijke en mondelinge beheersing van de Nederlandse taal;
 • sociaal en communicatief vaardig;
 • organisatorisch sterk, proactief, zelfstandig, representatief
 • ervaring met projectmanagement
 • kennis van systemen zoals Office 365, WordPress, sociale media;
 • affiniteit met onderwijs, wetenschap en technologie

Wat verwachten we van je?

Wij bieden

Een interessante, ondersteunende functie binnen een organisatie waar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Het salaris is afhankelijk van ervaring, en wordt ingeschaald volgens de cao-vo in schaal 8. Hiernaast word je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden aangeboden,

De functie is ingedeeld in schaal 8 van de cao voortgezet onderwijs (min. 2683,- en max. € 4055,- op basis van een fulltime dienstverband). Hiernaast worden je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden aangeboden waaronder:

 • Grotendeels alle schoolvakanties vrij;
 • Beperkt avonddiensten en weekenden vrij;
 • Individueel keuze budget (90 uur o.b.v. een fulltime dienstverband);
 • Vakantiegeld (8%);
 • Eindejaarsuitkering (8,33%);
 • Extra eindejaarsuitkering (€ 1.200, – per volledig gewerkt jaar en bij fulltime dienstverband);
 • Divers aanbod van trainingen en workshops;
 • Sportfaciliteiten en een fiscaal voordeel op je fitnessabonnement (bedrijvenfitness);
 • Fietsregeling;
 • Collectieve ziektekostenverzekering bij Univé, VGZ en Zilveren Kruis.

Voor meer informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Joop Hazeleger (06-52646275). Ben je enthousiast geworden? Stuur dan uiterlijk 15 maart 2024 je motivatiebrief en cv via Knooppunt Techniek (cog.nl) naar ons. Gesprekken met kandidaten zullen eind maart plaatsvinden.

EdeGelderlandNederland
Knooppunt Techniek