01
jun

Knooppunt Techniek is verhuisd

Knooppunt Techniek is verhuisd. Het nieuwe adres is Bovenbuurtweg 5 in Ede. Het pand is links naast de parkeerplaats van het Technova College gelegen. “Fijn dat we op deze centraal gelegen plek op de kenniscampus onze activiteiten voort kunnen zetten,” aldus Joop Hazeleger directeur Knooppunt Techniek.

Kiezen, leren en werken in de techniek

Knooppunt Techniek verbindt onderwijs, bedrijfsleven en overheid met elkaar. Samen maken we werk van kiezen, leren en werken in de techniek. Joop Hazeleger: “Met onze initiatieven zorgen we ervoor dat het onderwijs aan blijft sluiten op de vragen van de toekomst. Daarnaast verbeteren we het imago van technische beroepen, zodat er meer jongeren en zij-instromers kiezen voor techniek. Want dat is hard nodig. Zo dragen we bij aan de toekomst van de Regio Foodvalley.”

Het DigiLab

In hetzelfde gebouw is tevens het DigiLab gevestigd. In het DigiLab werken mbo- en hbo-studenten, onder professionele begeleiding van docenten en experts uit het bedrijfsleven, aan digitale vraagstukken van het mkb.

Van harte welkom!

Nieuwsgierig naar onze nieuwe locatie, wil je met ons sparren of heb je vragen over één van onze initiatieven? Kom langs of neem contact met ons op via info@knooppunttechniek.nl of bel (0318) 664 220. Je bent van harte welkom op Bovenbuurtweg 5!