Leve(n) lang leren

Gelderland wil het tekort aan technisch personeel aanpakken en mensen die al werkzaam zijn in de techniek meer vakkennis aanreiken. Daarom verbindt de provincie Gelderse bedrijven en scholen met landelijke brancheorganisaties, vakbonden en techniekfondsen. Met opleidingsvergoedingen, arbeidsmarktcoaches, scholingstrajecten en het actieplan Leve(n)lang Gelders Vakmanschap verbetert de technische arbeidsmarkt in Gelderland.

Leve(n)lang Gelders vakmanschap richt zich op werkzoekenden, werkenden en zzp’ers. Omdat technische bedrijven vakkrachten in alle soorten en maten zoeken, zijn er voor iedere om- bij- of herscholing vouchers beschikbaar. Op www.geldersvakmanschap.nl zijn de nodige succesverhalen te vinden.

Rol, missie en visie

Volgens Leve(n)lang Gelders vakmanschap schuilt er in iedereen technisch vakmanschap. Leeftijd doet er niet toe. Met vijf aantrekkelijke vouchers voor technische om-, bij- of herscholing wordt het vergroten van vakkennis grotendeels vergoed. Arbeidsmarktcoaches helpen bij het vinden van het juiste opleidingstraject en coachen tijdens de scholingsperiode. Techniek, bouw en infra vormen een ijzersterke alliantie in Leve(n)lang Gelders vakmanschap.

Knooppunt Techniek

  • Verbindt in de arbeidsmarktregio FoodValley
Contact