Ga voor techniek!

Ontdek of werken in de techniek bij jou past

Ben je op zoek naar werk dat écht bij je past? Ontdek of werken in de techniek, bouw of ICT iets voor jou is en kom in actie. De arbeidsmarkt verandert en technologische ontwikkelingen en energietransitie zorgen voor een groeiende vraag naar technisch personeel. Knooppunt Techniek reikt mogelijkheden aan en daagt jou uit om op onderzoek te gaan naar een baan in de techniek, bouw of ICT. Pak je kans voor nu én morgen en stap in een wereld met perspectief.

Laat je inspireren en ontdek of werken in de techniek bij jou past

Werken in de techniek, bouw of ICT is meer dan alleen ‘maken’. Het gaat ook over ontwerpen, tekenen, begroten, programmeren, veiligheid, verduurzamen en meer. In deze kansrijke en toekomstbestendige sectoren kun je vrijwel direct aan de slag, ook zonder diploma. Er is volop ruimte om je te ontwikkelen en je te specialiseren. Het salaris en arbeidsvoorwaarden zijn gunstig. Omscholingstrajecten zijn laagdrempelig en betaalbaar. Ontdek of werken in de techniek, bouw of ICT iets voor jou is en kom in actie. Kies voor techniek! Stap uit je bekende werkwereld en ga dit avontuur aan. Laat je inspireren en ontdek of werken in de techniek bij jou past. Vul het aanvraagformulier in en wij nemen contact met je op.

Loop een dag mee of bezoek een bedrijf

Wil je een dag meelopen of een bezoek brengen aan een bedrijf? Vul het formulier in en wij brengen je in contact met een bedrijf bij jou in de buurt.

Loop een dag mee of bezoek een bedrijf

In gesprek met een zij-instromer

Wil je in gesprek met een zij-instromer? Iemand die het roer heeft omgegooid, deze stap al heeft gemaakt en nu werkt in de techniek, bouw of ICT? Vul het formulier in en wij breng je in contact met een zij-instromer.

In gesprek met een zij-instromer

In gesprek met een opleidingsadviseur

Wil je weten welke sector het beste bij je past? Welke (om)scholingen en subsidiemogelijkheden er zijn? Vul het formulier in en wij brengen je in contact met een opleidingsadviseur.

In gesprek met een opleidingsadviseur

Ik weet het nog niet precies

Overweeg je om te gaan werken in de techniek, bouw of ICT? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Vul het formulier in en wij helpen je via een oriënterend gesprek verder.

Ik weet het nog niet precies

Onze blogs:

Abdel (28) was eventmanager, is nu IT Consultant

Ik kon direct mijn theoretische kennis in de praktijk brengen. Halverwege het traject kreeg ik al een contract aangeboden.


Lees meer

Karin (52) was financieel adviseur, is nu calculator

Na een korte cursus startte ik direct als calculator bij een bouwbedrijf.


Lees meer

Erik (40) was kok, is nu lasser

Ik waagde de sprong buiten mijn werkgebied en vond in lassen mijn nieuwe uitdaging.


Lees meer

Tess (32) was modeadviseur, is nu projectassistent

Hoewel ik de papieren niet heb, mocht ik starten als projectassistent bij een technisch bedrijf.


Lees meer

Meer weten?

Heb je vragen over ons aanbod? Neem contact met ons op via info@knooppunttechniek.nl. We helpen je graag verder. Samen maken we werk van kiezen, leren en werken in de techniek.