16
feb

Geslaagde Hackathon krijgt vervolg

De studio in het Technova College in Ede was op 12 februari het podium voor de 5e jubileumeditie van de Digital Days in de Regio Foodvalley. De Hackathon en de Info Support Game Battle vonden volledig online plaats en werden gehost door studenten van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE). Het tech talent-evenement dat in het teken staat van ‘Create your future’ wordt mede door studenten georganiseerd en is bedoeld om ze in de Regio Foodvalley te enthousiasmeren voor het brede scala aan mogelijkheden en kansen in de ICT. Lees meer.

Knooppunt Techniek verbindt partijen en ontwikkelt opdrachten voor Hackathon

Knooppunt Techniek bracht voor de Hackathon verschillende partijen met elkaar in verbinding en ontwikkelden samen mooie en uitdagende opdrachten voor de deelnemende studenten. Joop Hazeleger, directeur Knooppunt Techniek: “Samen zorgen we ervoor dat het onderwijs aan blijft sluiten op vragen van de toekomst en stimuleren we dat er meer jongeren kiezen voor een ICT-opleiding. Wij kijken nu al uit naar het vervolg.”

Bootcamp ICT-Campus 2021

Na het succes bij de Hackathon tijdens de Digital Days op 12 Februari, bouwen de teams in maart verder aan de resultaten. Van woensdag 24 tot en met vrijdag 26 maart organiseert ICT Campus samen met studenten, docenten en lokale ondernemers de Bootcamp ICT-Campus 2021.

Meer weten?

Herman Julsing, projectleider van Knooppunt Techniek, verzorgt het programmamanagement voor de Bootcamp ICT-Campus 2021. Meer informatie of aanmelden? Neem contact op met Herman Julsing via (06) 53 32 79 78 of mail naar h.julsing@knooppunttechniek.nl.