28
sep

Workshop ‘De 7 werelden van techniek’

Op donderdag 28 september organiseert Knooppunt Techniek de workshop ‘De 7 werelden van techniek’ bij Oceanz 3D printing in Ede. Wil je ook (meer) leerlingen enthousiast maken voor jouw school en technische studierichting? En ontdekken hoe kunt aansluiten bij de interesses van leerlingen met jouw techniekactiviteiten? Met de 7 werelden van techniek laat je leerlingen zien hoe divers techniek en technologie is. Karin van Zwetselaar vertelt hoe je kunt aansluiten bij hun belevingswereld en context geeft aan activiteiten op jouw school. Dat kan ook een Open Dag, een meeloopmoment of een LOB-activiteit zijn. Daarnaast gaan we ervaren wat het verschil is tussen een doe-opdracht en ontwerpopdracht. De workshop wordt afgesloten met een korte rondleiding bij Oceanz 3D printing.

Voor wie?

Alle vmbo- en mbo-docenten, onderwijsassistenten, decanen, LOB-en instroomcoördinatoren die leerlingen willen enthousiasmeren voor techniek.

Donderdag 28 september 2023

Aanmelden

Na aanmelding ben je van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden kan  tot en met 18 september via s.reuvers@knooppunttechniek.nl.


 

Aanmeldformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.