01
jun

Webinar ‘Online verkopen is dat business?’ | voor B2B ondernemers

BOOST Smart Industry en Oost NL organiseren dit jaar een reeks online kennissessies die mkb’ers ondersteunen bij het digitaliseren. Dit doen ze samen met vier Digitale Werkplaatsen uit Oost-Nederland, waaronder het DigiLab. De vier werkplaatsen in Oost-Nederland brengen onderwijs en bedrijfsleven samen om mkb’ers te helpen innoveren door praktisch advies te geven op het gebied van online marketing, data science en automatisering.

Aan de slag met digitalisering in je bedrijf

Op dinsdag 1 juni vindt van 16.00 tot 17.00 uur het webinar ‘Online verkopen is dat business?’ voor B2B ondernemers plaats. Tijdens het webinar laten we zien wat bedrijven die actief maken of toeleveren aan andere bedrijven kunnen doen, om hun afnemers online te binden en te laten profiteren van dit online gemak.

Afnemers online binden en laten profiteren van online gemak

Tijdens de coronacrisis zijn ondernemers in de detailhandel en ondernemers die direct leveren aan de consument noodgedwongen overgestapt op online bestellen en leveren of afhalen. E-commerce heeft hierdoor een razendsnelle ontwikkeling doorgemaakt. Maar hoe zit het met de business 2 business markt? Wat kunnen bedrijven die actief maken of toeleveren aan andere bedrijven doen om hun afnemers online te binden en te laten profiteren van dit online gemak? Tijdens dit webinar laat Dennis Haarman, E-commerce manager van D-etail, zien welke kansen en mogelijkheden E-commercie biedt voor B2B. Dennis geeft samen met Gerjon Harmsen van Harmsen Schaftwagens het webinar vorm. Aan de hand van dit praktijkverhaal komen de volgende onderwerpen aan bod:

1. Stappen tot eerste realisatie webshop
2. Resultaten
3. Vervolgstappen automatiseren offerteproces
4. Resultaten
5. Toekomst automatiseren productieproces
6. Valkuilen

Aanmelden

Je kunt je via deze link kosteloos voor het webinar van 1 juni aanmelden. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op met Annet van Limburg.

DigiLab ‘Voor mkb’ers in regio Foodvalley’

In het DigiLab helpen mbo- en hbo-studenten van verschillende studierichtingen, onder professionele begeleiding van docenten en experts uit het bedrijfsleven, lokale mkb’ers verder met hun digitale vraagstukken. Ondernemers kunnen hier terecht voor advies op het gebied van online marketing, data science en automatisering. Meer weten over het DigiLab? Of heb je een digitaliseringsvraag? Neem contact op via info@digilab.nl of bel (06) 82 98 86 17.

Noteer alvast de volgende webinar in je agenda:

Webinar 4 ‘Kan ik met data mijn processen meetbaar maken?’ | dinsdag 15 juni | 16:00 – 17:00 uur
Gastspreker: Dick van Ravenhorst, CEO Carrosseriebedrijf van Ravenhorst