15
jun

Webinar ‘Kan ik met data mijn processen meetbaar maken?’ | voor mkb’ers

BOOST Smart Industry en Oost NL organiseren dit jaar een reeks online kennissessies die mkb’ers ondersteunen bij het digitaliseren. Dit doen ze samen met vier Digitale Werkplaatsen uit Oost-Nederland, waaronder het DigiLab. De vier werkplaatsen in Oost-Nederland brengen onderwijs en bedrijfsleven samen om mkb’ers te helpen innoveren door praktisch advies te geven op het gebied van online marketing, data science en automatisering.

‘Kan ik met data mijn processen meetbaar maken?’

Op dinsdag 15 juni vindt van 16.00 tot 17.00 uur het laatste webinar ‘Kan ik met data mijn processen meetbaar maken?’ voor mkb’ers plaats. Dick van Ravenhorst, CEO van het carrosseriebedrijf Van Ravenhorst Transportsolutions uit Barneveld, vertelt tijdens het webinar over het automatiseren van ‘meetprocessen’ en over het analyseren van deze data. In zijn verhaal neemt hij ook de opbrengsten mee uit het het proces dat met de studentgroepen van Digilab doorlopen is.

Aanmelden

Je kunt je via deze link kosteloos voor het webinar van 15 juni aanmelden. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op met Annet van Limburg.

DigiLab ‘Voor mkb’ers in regio Foodvalley’

In het DigiLab helpen mbo- en hbo-studenten van verschillende studierichtingen, onder professionele begeleiding van docenten en experts uit het bedrijfsleven, lokale mkb’ers verder met hun digitale vraagstukken. Ondernemers kunnen hier terecht voor advies op het gebied van online marketing, data science en automatisering. Meer weten over het DigiLab? Of heb je een digitaliseringsvraag? Neem contact op via info@digilab.nl of bel (06) 82 98 86 17.