20
apr

Webinar ‘Hoe ontwikkel ik een digitale strategie?’ | voor mkb’ers

BOOST Smart Industry en Oost NL organiseren dit jaar een reeks online kennissessies die mkb’ers ondersteunen bij het digitaliseren. Dit doen ze samen met vier Digitale Werkplaatsen uit Oost-Nederland, waaronder het DigiLab. De vier werkplaatsen in Oost-Nederland brengen onderwijs en bedrijfsleven samen om mkb’ers te helpen innoveren door praktisch advies te geven op het gebied van online marketing, data science en automatisering.

Aan de slag met digitalisering in je bedrijf

Op dinsdag 20 april vindt van 16.00 tot 17.00 uur het webinar ‘Hoe ontwikkel ik een digitale strategie?’ voor mkb’ers plaats. We laten zien hoe je op een eenvoudige manier een strategie ontwikkelt om de eerste stappen te zetten om met digitalisering aan de slag te gaan binnen je bedrijf.

Kansen benutten en risico’s beperken

Er is een overvloed aan digitale ontwikkelingen. Digitalisering is keuzes maken uit dit digitale landschap en vraagt om een sterke veranderdrift. Hoe werkt dit? Wat zijn kansen en wat zijn bedreigingen? Digitale strategie is als een tweesnijdend zwaard. Enerzijds kansen benutten en anderzijds risico’s beperken. Robin Effing is Lector Digital Intelligence & Business bij Saxion Hogeschool en docent bij de Universiteit Twente. Hij heeft met zijn groep en partners onderzoek gedaan naar digitale trends, ontwikkelingen, digitale strategie en digitale transformatie. Eerder heeft hij als management consultant vele organisaties succesvol geholpen met digitale transformatie.

Aanmelden

Je kunt je via deze link kosteloos voor de webinar van 20 april aanmelden. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op met Annet van Limburg via annet@boostsmartindustry.nl.

DigiLab ‘Voor mkb’ers in regio Foodvalley’

In het DigiLab helpen mbo- en hbo-studenten van verschillende studierichtingen, onder professionele begeleiding van docenten en experts uit het bedrijfsleven, lokale mkb’ers verder met hun digitale vraagstukken. Ondernemers kunnen hier terecht voor advies op het gebied van online marketing, data science en automatisering. Meer weten over het DigiLab? Of heb je een digitaliseringsvraag? Neem contact op via info@digilab.nl of bel (06) 82 98 86 17.

Noteer alvast de volgende webinars in je agenda:

Webinar 3: ‘Online verkopen is dat business?’| dinsdag 18 mei | 16:00 – 17:00 uur
Speciaal voor de B2B ondernemers
Gastpreker: Dennis Haarman, E-commerce manager D-etail

Webinar 4 ‘Kan ik met data mijn processen meetbaar maken?’ | dinsdag 15 juni | 16:00 – 17:00 uur
Gastspreker: Dick van Ravenhorst, CEO Carrosseriebedrijf van Ravenhorst