17
jun

Techniekdag regio Foodvalley

Knooppunt Techniek organiseert op zaterdag 17 juni, samen met VNO-NCW Midden, regionale ondernemers en opleidingsbedrijven de Techniekdag regio Foodvalley. Het initiatief vindt plaats op zaterdag 17 juni van 10.00 tot 16.00 uur op het parkeerterrein van het Technova College, Bovenbuurtweg 7 in Ede. Die dag kunnen jongeren van 8 tot 14 jaar, samen met hun ouders, vrienden of familieleden, kennismaken met techniek. Aanmelden is niet nodig, iedereen is van harte welkom!

Beleven én ervaren via doe-activiteiten

Joop Hazeleger, directeur van Knooppunt Techniek: “Samen met alle partners is een breed en afwisselend programma samengesteld. Via verschillende doe-activiteiten en demonstraties, maken bezoekers kennis met de innovatieve wereld van techniek. Techniek is een prachtsector waar vakmensen het verschil kunnen maken én waar je een glansrijke toekomst tegemoet gaat vol kansen en mooie uitdagingen!” Kom 17 juni ook en laat je onderdompelen in de wereld van techniek!

Dag van de Bouw | bezoek het bouwterrein van Het Streek

Op zaterdag 17 juni vindt ook de Dag van de Bouw plaats. Die dag openen door heel Nederland verschillende bouwplaatsen hun hekken. Bouwbedrijf Kreeft stelt het bouwterrein van Het Streek, Bovenbuurtweg 1 in Ede,  die dag open. Je bent van 10.00 tot 14.00 uur van harte welkom om deze locatie te bezoeken.