13
jun

Tech Day 2022 | Onderdeel Digital Days

Op maandag 13 juni vindt van 9.00 tot 15.00 uur de Tech Day, onderdeel van de Digital Days, plaats in de Basiliek in Veenendaal.

Gezonde wereld & Energietransitie

Tijdens de Tech Day worden jongeren geënthousiasmeerd voor een opleiding en carrière in de IT, digitaal en techniek. Deelnemers komen alles te weten over Techniek & IT en lossen verschillende problemen op. Artifical Intelligence, Internet of Things, Augmented Reality en Blockchain. Tijdens de Tech Day van Digital Days komt het allemaal voorbij. In gave masterclasses worden deelnemers helemaal bijgepraat over alle hot topics en ontwikkelingen in de wereld van IT, Techniek en Digital. Ervaar hoe intelligentie verder gaat dan ons brein en wordt ingezet bij de ontwikkeling van de meest intelligente computers en robots. Kom in een nieuwe dimensie waarin mensen en computers met elkaar communiceren en stap vanuit de werkelijkheid een virtuele wereld in.

In teams werken aan vraagstukken

De VO-leerlingen, afkomstig van het VMBO, HAVO en VWO in Veenendaal, Ede, Wageningen, Nijkerk of Barneveld, werken in teams aan verschillende vraagstukken. De HAVO/VWO-ers gaan zich in teams buigen over technische vraagstukken uit de praktijk. De VMBO-ers doorlopen een gaaf programma met experiences met een carrousel aan activiteiten.

Tijd: 9.00 – 15.00 uur
Locatie: De Basiliek, Veenendaal

Aanmelden of meer informatie?

Kijk hier voor meer informatie over de Tech Day en meld je aan.