12
feb

Tech Day | Onderdeel Digital Days

De Digital Days is een initiatief van ICT Campus en vindt plaats op vrijdag 12 en zaterdag 13 februari in de Basiliek in Veenendaal. Het event bestaat uit drie onderdelen: met als aftrap een Tech Day met parallel een Hackathon en als afsluiting de 24-uurs Game Battle om 16.00 uur die tot zaterdag 13 februari duurt.

Voor wie?
Leerlingen die onderwijs volgen aan het voortgezet onderwijs in Veenendaal, Rhenen, Ede, Wageningen, Nijkerk of Barneveld mogen deelnemen aan de Tech Day.

Ga jij de ultieme challenge aan?
Kom alles te weten over Techniek & IT en los problemen op! Wil jij alles weten over de wereld van IT, Techniek en Digital? Lijkt het je wel wat om samen met je klasgenoten de uitdaging aan te gaan in het oplossen van technische problemen uit de praktijk? Tijdens de Tech Day vind je het allemaal! Artifical Intelligence, Internet of Things, Augmented Reality en Blockchain. Tijdens de Tech Day van Digital Days komt het allemaal voorbij. In gave masterclasses word je helemaal bijgepraat over alle hot topics en ontwikkelingen in de wereld van IT, Techniek en Digital. Ervaar hoe intelligentie verder gaat dan ons brein en wordt ingezet bij de ontwikkeling van de meest intelligente computers en robots. Kom in een nieuwe dimensie waarin mensen en computers met elkaar communiceren en stap vanuit de werkelijkheid een virtuele wereld in. Tussendoor wordt er een lekkere lunch voor je verzorgd.

Aanmelden?
Kijk hier voor meer informatie over de Tech Day en meld je aan.

Programma

8.30 uur Inloop
9.00 uur Start Tech Day | Masterclasses & aan de slag met technische vraagstukken
13.00 uur Concepten pitchen aan Foodvalley jury
14.45 uur Prijsuitrijking
15.00 uur Einde Tech Day