08
feb

Tech Day @ Digital Days

 

Artifical Intelligence, Internet of Things, Augmented Reality en Blockchain. Tijdens de Tech Day van Digital Days 2019 komt het allemaal voorbij. Ook Knooppunt Techniek is betrokken bij dit evenement en is blij dat de scholen die betrokken zijn bij de PPS Tech4Food en ICT-Campus mee doen.

In masterclasses worden leerlingen  helemaal bijgepraat over alle hot topics en ontwikkelingen in de wereld van IT, Techniek en Digital. Ze kunnen ervaren hoe intelligentie verder gaat dan ons brein en wordt ingezet bij de ontwikkeling van de meest intelligente computers en robots. Leerlingen stappen vanuit de werkelijkheid een virtuele wereld met een nieuwe dimensie in waarin mensen en computers met elkaar communiceren.

Mindblowing conceptskills

Leerlingen worden uitgedaagd deel te nemen aan een challenge. Ze moeten met een oplossing komen  voor technische vraagstukken uit de praktijk. De vraagstukken komen rechtstreeks uit de FoodValley-regio. Samen met experts uit het werkveld kunnen ze hun opgedane kennis vertalen naar mindblowing concepten. Aan het eind van de dag pitchen ze hunoplossing aan de Dragons’ Den Jury Foodvalley. Het winnende concept wordt uitgewerkt tot een werkelijk prototype tijdens de Hackathon!

Programma:

  • We starten om 09.00 uur. Inloop vanaf 08.30 uur.
  • Vervolgens worden leerlingen helemaal bijgepraat tijdens masterclasses.
  • In teams buigen ze zicht over technische vraagstukken uit de praktijk.
  • Na de lunch worden de concepten gepitcht aan de Dragons’ Den Jury Foodvalley.
  • De winnende concepten worden bekendgemaakt tijdens de Tech Day 2019 prijsuitreiking.
  • Om 15.30 uur eindigt de Tech Day 2019.

Meer info op: https://digital-days.nl/