07
okt

Regiobijeenkomst ‘Lab-community in regio Foodvalley’ | Woensdag 7 oktober

Op woensdag 7 oktober organiseren wij van 15.00 tot 17.00 uur een regiobijeenkomst ‘Lab-community in regio Foodvalley’ bij het Makerslab in Ede. Onze regio kent verschillende lab’s, zoals; TechnoDiscovery, Makerslab Ede, TechLab Cultura Ede, FabLab Wageningen, FabLab Veenendaal en het MKB DigiLab Foodvalley. Samen hebben ze één doel: kinderen op een innovatieve manier enthousiasmeren voor techniek en ICT.

Lab-community
Samen bereik je meer
Hoe mooi zou het zijn als deze partijen in regio Foodvalley de handen ineen slaan en samen onderzoeken waar en op welk gebied ze elkaar kunnen versterken? Denk bijvoorbeeld maar eens aan het afstemmen en delen van de programma’s, facility-sharing en afspraken over doelgroep benadering.

Een initiatief van ICT Campus
Het oprichten van de ‘lab-community regio Foodvalley’ is één van doelen van de ICT Campus. Knooppunt Techniek is gevraagd om deze community in opdracht van ICT Campus uit te voeren. Joop Hazeleger, directeur van Knooppunt Techniek: “Ik geloof in de kracht van samenwerken en kennis delen. Hoe mooi zou het zijn als we samen nog meer kinderen op een innovatieve manier kunnen enthousiasmeren voor techniek en ICT? Zo verbeteren we samen het imago van technische – en technologische beroepen, zodat er meer jongeren kiezen voor ICT en techniek. Samen werken we aan de toekomst van regio Foodvalley.”

Aanmelden?
Ben je ook betrokken bij een lab in regio Foodvalley en heb je geen uitnodiging ontvangen? Of wil je graag een bijdrage leveren aan deze community? Dan ben je van harte welkom! Vragen of aanmelden? Neem contact op met Joop Hazeleger via j.hazeleger@knooppunttechniek.nl of bel (06) 52 64 62 75.