19
apr

Inspiratiesessie bij Willemsen Veenendaal | ‘Maak kennis met houtskeletbouw en ontdek de (stage)mogelijkheden voor jouw leerlingen’

Op dinsdagmiddag 19 april organiseert Knooppunt Techniek een inspiratiesessie bij Willemsen in Veenendaal. Willemsen Veenendaal staat voor houtskeletbouw. Dat kan variëren van prefab dakelementen van een woning tot complete houten gevelconstructies voor gebouwen in de utiliteitsbouw. Van 3D-tekening tot uitvoering, alles vindt onder één dak plaats. Kom meer te weten over deze duurzame en toekomstgerichte bouwtechniek en ontdek wat de mogelijkheden voor jouw leerlingen bij Willemsen Veenendaal zijn! Kijk rond in de zagerij, bekijk de geavanceerde productielijnen en breng een bezoek aan de tekenkamer. Medewerkers staan klaar om je meer te vertellen over Willemsen Veenendaal en jouw vragen te beantwoorden.

Voor wie?

Alle vmbo b/k/tl/gl docenten, mbo docenten, LOB-coördinatoren en decanen die het interessant vinden om rond te kijken bij dit innovatieve bedrijf in de houtskeletbouw. En op zoek zijn naar mogelijkheden voor hun leerlingen.

Dinsdag 19 april

  • Tijd: 14.45 tot 17.00 uur
  • Locatie: De Smalle Zijde 30, 3903 LP Veenendaal

Aanmelden

Na aanmelding ben je van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden kan voor 14 april via s.reuvers@knooppunttechniek.nl.