10
nov

Inspiratiesessie bij Ematra Paint Solutions | ‘Maak kennis met het spuitersvak en ontdek de (stage)mogelijkheden voor jouw leerlingen’

Op dinsdag 16 november organiseert Knooppunt Techniek een inspiratiesessie bij Ematra Paint Solutions in Barneveld. Spuiten, stralen en metalliseren. Of het nu landbouwvoertuigen, trucks, bussen of tanks zijn, bij Ematra Paint Solutions is dat dagelijks werk. Na een korte introductie over het bedrijf neem je een kijkje bij de moderne straal- en spuitcabines. Daarna mag je zelf aan de slag als spuiter met de Virtual Reality verfspuit simulatie. Ervaar zélf wat het werk inhoudt en ontdek de mogelijkheden voor jouw leerlingen bij Ematra. Spreek een excursie of een gastles af, regel een stageplek en praat onderling nog even na.

Voor wie?

Alle vmbo b/k/tl/gl (techniek)docenten en decanen die hun leerlingen willen informeren over en kennis laten maken met het spuitersvak.

Dinsdag 16 november 2021

  • Tijd: 15.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: Ematra Paint Solutions, Locatie: Marchandweg 20 in Barneveld.

Aanmelden

Na aanmelding ben je van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden uiterlijk op 2 november via s.reuvers@knooppunttechniek.nl.