05
okt

Inspiratiesessie | Bedrijfsbezoek Weener Plastics Ede | dinsdag 5 oktober

Ongemerkt kom je vast ook in aanraking met producten van Weener Plastics. Want op bijna alle sausflessen zit een dop gemaakt bij deze multinational in Ede. Ketchup van Heinz, Remia mayonaise, Kikkoman sojasaus, AH sauzen, noem ze maar op. Na een korte presentatie over het bedrijf volgt een rondleiding langs de vele spuitgiet en assemblagemachines van dit volcontinu productiebedrijf. Ontdek wat ze doen en wat de mogelijkheden voor jouw leerlingen bij Weener Plastics zijn. Ontmoet de plantmanager, spreek een excursie of een gastles af, regel een stageplek. En praat onderling nog even na.

Voor wie?

Alle vmbo b/k/tl/gl docenten, mbo docenten mechatronica/metaal, LOB coördinatoren en decanen die het interessant vinden om rond te kijken bij dit grote internationale productiebedrijf. En op zoek zijn naar mogelijkheden voor hun leerlingen.

Aanmelden

Het maximum aantal deelnemers is bereikt. Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor de sessie van 5 oktober. Bij voldoende interesse organiseren wij een tweede bijeenkomst. Geef je interesse aan ons door via s.reuvers@knooppunttechniek.nl. We houden je op de hoogte.

Dinsdag 5 oktober 2021

  • Tijd: 15.30 – 17.00 uur
  • Locatie: Frankeneng 55 in Ede