14
jun

Huis van Sarah

Wat is jouw weg naar 2025? Hoe zie je jouw rol in 2040? Het nieuwe programma Huis van Sarah, een samenwerking tussen Wij Techniek en de TheaterMakers Radio Kootwijk, opent je ogen, stelt je vragen, en zet je aan het denken over hoe jij het verschil kan maken in de toekomst van de samenleving. Techniek speelt een hoofdrol bij de energietransitie, circulaire economie, verstedelijking, digitalisering: stuk voor stuk ontwikkelingen met ingrijpende gevolgen voor de manier waarop we leven, wonen en werken. In het Huis van Sarah wil Wij Techniek de vakman en vakvrouw van nu en van morgen inspireren. Op uitnodiging van Knooppunt Techniek, komt het Huis van Sarah naar Ede. Het is een besloten voorstelling voor relaties van Wij Techniek en Knooppunt Techniek.

Knooppunt Techniek en Sarah nemen je mee naar de toekomst

Op dinsdagavond 14 juni is Knooppunt Techniek gastheer van de theatervoorstelling Huis van Sarah. Deze vindt plaats in Aeres Tech Productions aan de Zandlaan 29 in Ede. Huis van Sarah is een nieuwe multimediale productie van TheaterMakers Radio Kootwijk, in het grootste decor dat ze ooit maakten. Zes grote verhuiskisten met ieder een eigen kamer en verhaal. Als publiek zit je niet stil; je gaat van kist naar kist met Sarah als je persoonlijke gids. Zes verschillende invalshoeken met uitdagende vragen over de toekomst van technische installatiebranche en jouw eigen toekomst, op weg naar 2025 en verder. De Greenroom, Sky-highroom, Hartkamer, Transformatorhuisje, Wachtkamer en Safetyroom staan klaar om jou te ontvangen…

Stappenplan aanmelden voor het Huis van Sarah

1. Download de Huis van Sarah app op je mobiele telefoon: Android of iOS.
2. Registreer je in de app met je e-mailadres en een wachtwoord, daarna ontvang je een activatielink op je opgegeven e-mailadres.
3. Activeer je account door in je mail de activatielink aan te klikken. (let op: het kan zijn dat deze in de spam terecht komt).
4. Ga naar de app, log in met je account en vul de reserveringscode: 891763 in.
5. Jouw ticket wordt geladen. Doorloop de stappen erna om alles meteen goed in te stellen voor jouw deelname.
6. Je reservering is gelukt! Jouw ticket staat opgeslagen in de app. En je kunt via de app ook zien wie er nog meer komen. De voorpret start nu al!

Heb je vragen over het aanmelden? Neem dan contact op met Knooppunt Techniek via (0318) 664 220 of bel (06) 14 63 92 42.