29
okt

Hackathon ‘Smart Poultry Farming’ | Ontwikkel een fijnstof sensor

Op donderdag 29 oktober vindt de Hackathon met het thema ‘Smart Poultry Farming’ plaats in Barneveld. Tijdens de Hackathon gaan we, in verschillende teams, op zoek naar een sensor om fijnstof te meten. Het team met de beste oplossing wint een geldprijs van € 250,-.

De opdracht
Hoge concentraties fijnstof zijn in de pluimveehouderij een actueel probleem. Ondertussen zijn er verschillende technieken ontwikkeld die dit tegengaan, maar het doorlopend meten daarvan is nog niet mogelijk. Daarom zijn wij op zoek naar een sensor om fijnstof te meten.

Voor wie?
Ben jij een data-analist-, developer-, mechatronica-, designer-, software- man/vrouw, leraar, agrariër of heb je gewoon een passie voor de agrarische sector en wil je graag meedenken? Dan ben je van harte welkom op deze dag! Wij zorgen die die dag voor eten en drinken.

Locatie
De Hackathon vindt plaats van 9.00 uur tot 19.00 uur in het Poultry Expertise Centre in Barneveld.

Aanmelden?
Je kunt gratis deelnemen aan deze Hackathon. Maar let op! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wil je meer informatie? Of wil je deelnamen aan deze Hackathon? Stuur dan een mail naar administratie@hetinternethuis.nl o.v.v. #hackathon2020.

Programma

9.00 uur Inloop en start Hackathon
12.00 uur Lunch
16.00 uur Presentaties oplossingen
17.30 uur Hapje eten
18.30 uur Prijsuitreiking