24
mrt

Bootcamp DigiLab 2023 | 22 t/m 24 maart (uitgesteld)

De Bootcamp DigiLab 2023 is uitgesteld. Op woensdag 22 maart staakt het ov. Hierdoor is een groot aantal studenten niet in de gelegenheid om naar de locaties van de Bootcamp af te reizen. Er is daarom besloten om de Bootcamp DigiLab 2023 later dit jaar te organiseren. Een nieuwe datum volgt.

Van woensdag 22 tot en met vrijdag 24 maart gaat de Bootcamp DigiLab 2023 van start. Tijdens de 3-daagse Bootcamp bouwen de studenten verder aan de resultaten van de Hackathon. Aan de Bootcamp doen mbo- en hbo-studenten uit de Regio Foodvalley mee. De deelnemende studenten zetten de resultaten van de Hackathon om naar praktische businessplannen en marketingstrategieën. De deelnemers buigen zich in teams, onder leiding van docenten en experts uit het bedrijfsleven, over IT-vraagstukken rondom het thema ‘Een duurzame wereld’. De vraagstukken zijn afkomstig van lokale bedrijven. De studenten bedenken samen innovatieve oplossingen. Elk team pitcht hun oplossing aan de jury. De teams strijden om een 1e, 2e en 3e prijs.

Samenwerkende partijen

Voor dit initiatief bracht het DigiLab verschillende partijen met elkaar in verbinding en ontwikkelden ze samen mooie en uitdagende opdrachten voor de deelnemende studenten. In het DigiLab helpen mbo- en hbo-studenten van verschillende studierichtingen, onder professionele begeleiding van docenten en experts uit het bedrijfsleven, mkb’ers verder met hun digitale vraagstukken op het gebied van online marketing, data science en automatisering. De organisatie van de Bootcamp DigiLab 2023 ligt in handen van Knooppunt Techniek en ICT Campus is partner van dit initiatief.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de Bootcamp DigiLab 2023? Neem dan contact op met op met Joop Hazeleger via (06) 52 64 62 75.