29
nov

Bedrijfsbezoek Unbrick | Ontdek de toekomst van duurzamer, sneller en slimmer bouwen

Op dinsdag 29 november organiseert Knooppunt Techniek een inspiratiesessie bij Unbrick in Ede. We zijn te gast bij Unbrick, ontwikkelaar van duurzame woningen en investeerder in de toekomst. Hun overtuiging: het ontwikkelen van woningen kan duurzamer, sneller en slimmer. Ze bouwen woningen niet op locatie, maar in hun eigen LEAN productiestraat. Waar ze de condities kunnen bepalen en efficiënter kunnen omgaan met uren en materialen. Prefab componenten fungeren als lego-blokken die ze op locatie monteren. Zo maakt Unbrick in drie dagen een modulaire woning, die in één dag op locatie in elkaar gezet wordt. We bezoeken de productiestraat, medewerkers leggen hun methodiek uit, laten de verschillende modules zien inclusief de techniek ‘onder de motorkap’. Vervolgens sluiten we af met een rondje door de verkoopwoning.

Voor wie?

Alle vmbo b/k/tl/gl docenten, mbo docenten, LOB-coördinatoren en decanen die het interessant vinden om rond te kijken bij dit innovatieve bedrijf. En op zoek zijn naar mogelijkheden voor hun leerlingen.

Dinsdag 29 november 2022

  • Tijd: 15.30 tot 17.00 uur
  • Locatie: Maxwellstraat 55, 6716 BX Ede

Aanmelden

Na aanmelding ben je van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden kan voor 26 november via s.reuvers@knooppunttechniek.nl.