12
mei

Bedrijfsbezoek PWR Pack International | Ontdek de (stage)mogelijkheden voor jouw leerlingen!

Op donderdagmiddag 12 mei organiseert Knooppunt Techniek een inspiratiesessie bij PWR Pack in Ede. PWR Pack maakt high tech verpakkingsmachines voor de food industry. Ze zijn gespecialiseerd in het highspeed verpakken van bijvoorbeeld koekjes, chips en chocolade met behulp van delta robots. Denk aan een machine die wel 3000 koekjes per minuut kan verpakken. De machines worden in hun geheel door PWR Pack ontworpen (mechanisch, elektrisch en software). In de werkplaats worden alle delen geassembleerd en bekabeld tot complete machines die wereldwijd worden afgeleverd. Mechanical engineers, hardware- en software engineers én (service)monteurs werken als team in deze technisch hoogstaande organisatie waar innovatie een belangrijke rol speelt. Ontdek wat de mogelijkheden voor jouw leerlingen bij PWR Pack International zijn!

Voor wie?

Alle vmbo b/k/tl/gl docenten, mbo docenten, LOB-coördinatoren en decanen die het interessant vinden om rond te kijken bij dit innovatieve bedrijf. En op zoek zijn naar mogelijkheden voor hun leerlingen.

Donderdag 12 mei 2022

  • Tijd: 15.30 tot 17.00 uur
  • Locatie: Maxwellstraat 41, 6716 BX Ede

Aanmelden

Na aanmelding ben je van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden kan voor 9 mei via s.reuvers@knooppunttechniek.nl.