18
apr

Bedrijfsbezoek magazijn Restore Ede ‘Circulariteit is de toekomst!’

Op dinsdag 18 april organiseert Knooppunt Techniek de inspiratiesessie ‘Op weg naar een Circulair Ambachtscentrum’ bij het magazijn van Restore in Ede. De Restore kringloopwinkels zijn bekend, maar de wereld erachter minder. Roelf Jager, manager van Restore neemt ons mee in zijn missie en zijn ambitie: een actieve samenwerking met het onderwijs op het gebied van duurzaamheid in een Circulair Ambachtscentrum. We krijgen een rondleiding door het enorme magazijn in Ede, waar ze zelf alle producten die binnenkomen controleren en repareren. Restore heeft o.a. een elektrische afdeling en zelfs een eigen fietsenwerkplaats incl. leerwerktraject. Iedereen krijgt een kans om mee te doen. Onderdeel van hun missie is het stimuleren van hergebruik van goederen en grondstoffen. Reparatie boven recycling. Circulariteit is de toekomst!

Voor wie?

Alle vmbo b/k/tl/gl docenten, mbo-docenten, LOB-coördinatoren en decanen die het interessant vinden om rond te kijken bij dit bedrijf met een missie. En hoe je aandacht voor circulariteit in je onderwijs verwerkt.

Dinsdag 18 april 2023

  • Tijd: 15.30 tot 17.00 uur
  • Locatie: Marconistraat 13 in Ede

Aanmelden

Na aanmelding ben je van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden kan voor 14 april via s.reuvers@knooppunttechniek.nl.