19
jan

Bedrijfsbezoek FALK Bouwsystemen

Op donderdag 19 januari organiseert Knooppunt Techniek een inspiratiesessie bij FALK Bouwsystemen in Ede. FALK Bouwsystemen is al 15 jaar producent en leverancier van sandwichpanelen. Dat zijn prefab bouwelementen die zorgen voor een goede isolatie van gebouwen. Het bedrijf heeft twee productielijnen waar zij dagelijks sandwichpanelen maken voor woningen tot kantoor en van stal tot distributiecentrum. Toepasbaar op zowel dak, wand als gevel. Maar hun verantwoordelijkheid gaat verder dan de aflevering van de producten op de bouwplaats. Als eerste en enige producent is het gelukt om vanuit de bestaande PIR isolatie weer een nieuwe isolatiekern te maken. Dit betekent dat sandwichpanelen met het CradleCore® certificaat na de levensduur van het gebouw weer kunnen worden hergebruikt. We krijgen een kijkje in de fabriek én bij de Technische Dienst en ze vertellen je er graag alles over!

Voor wie?

Alle vmbo b/k/tl/gl docenten, mbo docenten, LOB-coördinatoren en decanen die het interessant vinden om rond te kijken bij dit innovatieve bedrijf. En op zoek zijn naar mogelijkheden voor hun leerlingen.

Donderdag 19 januari 2023

  • Tijd: 15.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: Neonstraat 23 in Ede

Aanmelden

Na aanmelding ben je van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden kan voor 17 januari via s.reuvers@knooppunttechniek.nl.