26
mrt

Bootcamp ICT-Campus 2021 | ‘Gezond leven’

Van woensdag 24 tot en met vrijdag 26 maart organiseert ICT-Campus samen met studenten, docenten en lokale ondernemers de ‘Bootcamp ICT-Campus 2021’. Thema dit jaar is: ‘Gezond leven’. Op 10 verschillende locaties in regio Foodvalley werken 134 studenten gelijktijdig aan 10 vraagstukken van 8 ondernemers. Studenten bouwen verder aan de resultaten van de Hackathon en onderzoeken nieuwe vragen afkomstig van lokale ondernemers. Op vrijdag 26 maart beoordeelt een jury, die bestaat uit vertegenwoordigers van overheid, onderwijs en ondernemers de resultaten. Lees meer over de Bootcamp ICT Campus 2021.

Meer informatie?
Wil je meer weten over dit initiatief? Neem contact met Herman Julsing, projectleider ICT Campus, via (06) 53 32 79 78 of mail naar herman@ictcampus-foodvalley.nl.

Verbinden en ontwikkelen
Knooppunt Techniek is verantwoordelijk voor het programmamanagement van de Bootcamp ICT Campus 2021. Onze netwerkorganisatie bracht voor dit event verschillende partijen met elkaar in verbinding en ontwikkelden samen mooie en uitdagende opdrachten voor de deelnemende studenten.