01
jul

TechnoDiscovery heeft een vacature voor een Techniek Coach

Knooppunt Techniek (onderdeel van COG) is voor TechnoDiscovery op zoek naar een enthousiaste, ondernemende en onderzoekende techniekcoach. Ben jij enthousiast, creatief en krijg je energie van het opzetten van innovatieve projecten? Vind jij het leuk om elk dagdeel een andere groep leerlingen te ontvangen en ze kennis te laten maken met techniek? Lees dan snel verder!

TechnoDiscovery

In het leer- en ontdekcentrum TechnoDiscovery experimenteren leerlingen en hun docenten met verschillende materialen en technieken en voeren ze proeven uit. De zeven werelden van techniek in het kader van het vak wetenschap en technologie staan hierbij centraal. Samen met leerlingen, docenten, ondernemers en overheid werken we in TechnoDiscovery aan de toekomst van regio Foodvalley! Het aantal bezoekers neemt toe, waardoor TechnoDiscovery groeit en we op zoek zijn naar een nieuwe collega.

Een dagje TechnoDiscovery…

… start met een kop koffie of thee. Als de mail is doorgenomen en beantwoord bel je met de meester van groep 8 van basisschool X om de laatste punten voor het bezoek van morgen af te stemmen. Daarna hoor je groep 1 van basisschool Y al binnenkomen. Eén voor één geven ze je een handje en wensen ze je een goede morgen. Niet veel later, na jouw enthousiaste uitleg, gaan ze ijverig aan de slag. Aan het eind van de ochtend zwaai je ze uit en na het opruimen en de lunch ga je op bezoek bij basisschool Z om met de leerkracht van groep 3 en 4 een reeks opdrachten op te zetten en uit te werken. Op de terugweg fiets je langs de nieuwe basisschool om de hoek om kennis te maken en ze te enthousiasmeren voor bezoek aan TechnoDiscovery. En dan zit je dag erop. En morgen… weer een heel andere dag met andere bezoekers, andere proeven en andere contacten. Geen dag is hetzelfde. Neem vooral een kijkje op onze website technodiscovery.nl.

Wat verwachten we van je?

Wie ben jij?
Jij bent nieuwsgierig naar innovaties binnen onderwijs en techniek, volgt de ontwikkelingen op dit gebied en je bent bekend met de zeven werelden van techniek. Je weet dit te verwerken in het aanbod van TechnoDiscovery in de vorm van aantrekkelijke leeractiviteiten voor leerlingen uit het primair- en voortgezet onderwijs.

Je bent creatief en digitaal vaardig. Je werkt graag met kinderen en vindt het leuk om ze te enthousiasmeren over techniek.  Je hebt organisatietalent, kunt lijnen uitzetten en plannen ontwikkelen.

Je bent sociaal, proactief en kunt zowel samen- als zelfstandig werken. Tot slot ben je in staat om leerlingen te begeleiden met de verschillende missies in ons leer- en ontdekcentrum.

Wat bieden we jou?

De vacature betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar met de intentie tot een verlenging. De omvang van de aanstelling bepalen we in overleg. We bieden je een afwisselende functie in een prettige werkomgeving binnen een klein en bevlogen team. We stemmen werkdagen en werktijden met je af, waarbij woensdag in elk geval een van je werkdagen gaat zijn. De inschaling vindt plaats schaal 8 volgens de geldende cao mbo.

Daarnaast kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantietoeslag van 8%, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, een maandelijkse bijdrage aan de ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij het ABP pensioenfonds, een premievrije arbeidsongeschiktheidsverzekering en de mogelijkheid voor deelname aan de fietsregeling, ANW- hiaatverzekering en bedrijfsfitness.

Ben jij enthousiast? Solliciteer!
Wij komen graag met jou in contact. Je kunt jouw CV en motivatie eenvoudig insturen via de knop ‘solliciteren’ op COG – Techniekcoach voor 0,6 – 0,8 fte.
Je reactie ontvangen we graag uiterlijk 18 augustus 2024. In verband met de zomervakantie gaan we na laatstgenoemde datum aan de slag met de reacties.

Heb je meer informatie nodig?
Wil je meer weten over deze vacature of onze organisatie? Joop Hazeleger, directeur Knooppunt Techniek, vertelt je er graag meer over. Hij is bereikbaar via 06-52646275 of j.hazeleger@knooppunttechniek.nl

De werving verzorgen we graag zelf, acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.