MakersLab

Ruimte om te ontwerpen, te sparren en samenwerkingspartners te vinden. Dat is het Makerslab. Je beschikt hier over moderne apparatuur, software en faciliteiten om kennis te maken met nieuwe technieken en je ideeën te realiseren. Deskundige labcoaches helpen je daarbij!

Makerslab is een digitale werkplaats waarin alles draait om inspiratie opdoen, samenwerken en kennis delen. Dus je kunt andere gebruikers altijd om hulp vragen. Ook jouw ervaringen deel je hier natuurlijk.

Makerslab heet ondernemers van harte welkom. Hier komen je ideeën verder want hier beschik je over hoogwaardige technologieën die niet altijd bereikbaar zijn voor startende ondernemers.

Rol, missie en visie

Het MakersLab is aangesloten bij de publiek-private samenwerking (PPS) Tech4Food. Het is onderdeel van Christelijke Onderwijs Groep Vallei en Midden Gelderland (COG). Innovatief leren in samenwerking met bedrijven staat daarin centrum. Als regionale aanbieder van MBO techniekonderwijs voelt COG zich verantwoordelijk voor hogere instroom in het techniekonderwijs. Vandaar het Makerslab.

Knooppunt Techniek

Voert programmamanagement
www.makerslab.nl