ICT-talent naar FoodValley

FoodValley krijgt een eigen ICT Campus. Met ICT Campus regio FoodValley bundelen overheid, bedrijven en onderwijs daarvoor de krachten. Met een online vacaturebank, outplacementbank, detacheringsbank en stageplaatsen en opleidingen werken ze samen aan duurzame inzetbaarheid van studenten en werknemers in ICT.

Stichting ICT Valley verbindt en versterkt ICT-bedrijven in FoodValley door het delen van kennis en ervaring. Onderwijsinstellingen, brancheorganisaties, overheden, ondernemersverenigingen en professionals werken daarbij samen aan een eigen ICT Campus met een centraal informatieplatform, kennisevenementen en onderwijsontwikkeling.

Dat kan met nog meer impact! Knooppunt Techniek is betrokken bij het opschalingsproject ICT Campus en voert het programmamanagement voor het deelproject ICT-talent naar de regio FoodValley

Rol, missie en visie

Het project  verbindt studenten tijdens hun opleiding zo intensief mogelijk met de beroepspraktijk in de ICT sector en stemt de onderwijsinhoud af op de behoefte van de beroepspraktijk.

Knooppunt Techniek

– Verbindt bedrijven, overheid en onderwijsinstellingen
– Voert programmamanagement

www.ictcampusfoodvalley.nl