Nieuws van Knooppunt Techniek

Op deze pagina vindt u al het laatste nieuws omtrent Knooppunt Techniek. Wilt u nu nog beter op de hoogte zijn, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

WEpod-app geëxamineerd

26 mei 2016 - auteur:

Studenten Vincent Maarschalkerweerd en Ezra vd Weel hebben met de app voor de WEpod hun examentraject afgerond.

De studenten hebben op basis van het design van studenten van de HAN de functionaliteit geprogrammeerd in de app. Met de app kun je de WEpod reserveren en ook openen wanneer de WEpod naar je toe is gereden. Daarnaast geeft de app toegang tot informatie over de omgeving middels het infotainmentsysteem. Het infotainmentsysteem draait op je telefoon en als je met je telefoon naar objecten in de omgeving kijkt, krijg je op je scherm aanvullende informatie over het object. De student applicatieontwikkeling van ROC A12 hebben met dit project een prachtig resultaat neergezet en laten zien waartoe “geweldig onderwijs” kan leiden.

De afstudeeropdracht is uitgevoerd bij OpenUp Technologies in Lunteren onder begeleiding van Henk Stomphorst en Jan Willem van der Wiel.

De WEpod-app is beschikbaar voor IOS en Android. Deze kan wanneer de WEpod ook definitief gaat rijden in de store worden gedownload.
WE pod app