Nieuws van Knooppunt Techniek

Op deze pagina vindt u al het laatste nieuws omtrent Knooppunt Techniek. Wilt u nu nog beter op de hoogte zijn, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

De vragen van morgen zijn de bouwstenen van vandaag

10 mei 2017 - auteur:

“De vragen van morgen zijn de bouwstenen van vandaag”

Met deze prikkelende zin werden de bezoekers van de Tech4Food-tour verwelkomd bij firma Bruil. Dit familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat, heeft in de afgelopen periode een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Er is op een bijzondere wijze geïnnoveerd op zowel technisch als sociaal gebied. Via de Tech4Food-tour kregen de deelnemers een kijkje in de keuken van deze innovaties. Zowel de openhartigheid over het traject van innoveren als de innovaties zelf maakten diepe indruk. De eindtijd werd ruim overschreden omdat iedereen zeer geboeid bleef door de rondleiding en de presentatie.

Een collega van een van de VO-scholen vatte het bezoek kernachtig samen: “Wat geweldig inspirerend! Ik kan weer verder.”

Mocht je geïnteresseerd zijn in dit bedrijfsbezoek of andere activiteiten van Knooppunt Techniek, neem dan contact met mij op: Hans Krijgsman, h.krijgsman@roca12.nl

De volgende Tech4Food actie is een kennissessie op 15 juni: save the date.

20170509_161018