Nieuws van Knooppunt Techniek

Op deze pagina vindt u al het laatste nieuws omtrent Knooppunt Techniek. Wilt u nu nog beter op de hoogte zijn, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

The Barn genomineerd voor Pro-Motor award!

14 maart 2017 - auteur:

 

Onze enige echte eigen The Barn, Garage van de Toekomst, is genomineerd voor de ambitieuze Pro-Motor award! Op donderdag 23 maart 2017 wordt de winnaar bekend gemaakt uit vijf nominaties.

Het beste idee wint! Pro-Motor award wil de Nederlandse kenniseconomie in hoge snelheid draaiende houden. Daarom stimuleert de organisatie onderscheidende ideeën in alle centra voor beroepsonderwijs, in de samenwerking tussen ondernemers, docenten en studenten.

Ambitie, innovatie, kwaliteit
Vorige week vertelden enkele studenten van The Barn tijdens hun presentatie over wat hun deelname aan het ambitieuze project The Barn zoal voor ze heeft betekent. Deze nominatie van Pro-Motor award is nu al een geweldige erkenning voor datgene wat het project The Barn zo bijzonder maakt: samenwerken in een multidisciplinair team met bedrijven en onderwijs, aan een innovatief project dat werkt aan de vervoersmiddelen van de toekomst!

Over enkele weken weten we welk idee de jury als beste heeft gekozen…

Lees verder op de website van The Barn