Nieuws van Knooppunt Techniek

Op deze pagina vindt u al het laatste nieuws omtrent Knooppunt Techniek. Wilt u nu nog beter op de hoogte zijn, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

The Barn erkend voor innovatief project

27 maart 2017 - auteur:

Op donderdag 23 maart was de Pro-Motor Award uitreiking in JeanSchool (Denim City) in Amsterdam De award ging helaas niet naar het project The Barn. Desondanks hebben de studenten de eer gekregen om te zijn genomineerd uit vele inzendingen en mee te dingen naast vier andere kwalitatief hoogwaardige en innovatieve projecten: Aquabots –Rotterdam, Hemelswater Bier – Amsterdam, Food & Proces Tech Campus (FTPC) – Zaanstad en Maatwerktraject HR – Twente.

De jury beoordeelde de genomineerden op vernieuwende aspecten van hun project en hun rol als aanjager van nieuw ondernemerschap, innovatie en kansen voor jongeren. Van onderwaterdrones in havens en rivierenland tot schadelijke regenbuien die smakelijke fusten opleveren, van slimmer LevenLangLeren tot slimmere transportmiddelen. Elk van hen verrast als vernieuwer en voorbeeld van innovatie. Complimenten en gelukwensen zijn daarvoor zeer op hun plaats!

Ga naar www.pro-motor-award.nl voor meer informatie.