Nieuws van Knooppunt Techniek

Op deze pagina vindt u al het laatste nieuws omtrent Knooppunt Techniek. Wilt u nu nog beter op de hoogte zijn, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

Tech4Food tour op bezoek bij Marin

24 november 2017 - auteur:

Een groep docenten uit het VO en MBO en belangstellenden van partnerorganisaties bezocht afgelopen dinsdag het Wageningse bedrijf Marin in het kader van de door Knooppunt Techniek georganiseerde Tech4Food tour.

Tijdens deze tour werd een inkijkje gegund in de keuken van een wereldspeler op het gebied van onderzoek naar hydrodynamica en maritieme technologie door middel van simulaties, modeltesten, ware-groottemetingen en training.

Er was speciale aandacht voor de samenwerking tussen Marin en de opleidingen in de omgeving. Naast het verzorgen van stageplaatsen staat Marin open voor het meedenken in onderwijsprogramma’s, voorlichting en projecten. Met een duidelijk doel: de innovatiekracht van technisch personeel te vergroten.

Met deze mooie kennismaking in het achterhoofd, is er een weer stap gezet in het versterken van de onderlinge samenwerking.

Marin