Nieuws van Knooppunt Techniek

Op deze pagina vindt u al het laatste nieuws omtrent Knooppunt Techniek. Wilt u nu nog beter op de hoogte zijn, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

Tech4Food tour krijgt vervolg

26 oktober 2016 - auteur:

Maandag 3 oktober zijn studenten van de technisch specialistopleiding op bezoek geweest bij NN Inc. in Veenendaal. Dit bedrijf maakt onderdelen voor industriƫle lagers waar de uiteindelijke afzetmarkt vooral in het automotive branche ligt.

De afdeling motorvoertuigentechniek was in contact gekomen met het bedrijf via de Tech4Foodtour van Knooppunt Techniek. Voor de studenten was dit een uitgelezen kans om kennis te maken met een hoogwaardig productieproces en lean manufacturing. Het was zeer leerzaam om te zien hoeveel tijd en nauwkeurigheid er komt kijken bij het maken van een lager. Dit werd nog eens extra bevestigd door de enthousiaste uitleg van de medewerkers NN Inc. Zij namen de tijd om op vragen in te gaan en iedereen zo goed mogelijk te informeren wat er voor technieken bij de fabricage komt kijken. Deze actie is gezien het succes voor herhaling vatbaar!