Nieuws van Knooppunt Techniek

Op deze pagina vindt u al het laatste nieuws omtrent Knooppunt Techniek. Wilt u nu nog beter op de hoogte zijn, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

Rob de Vrind belicht ‘Duurzaamheid in mbo’

14 januari 2016 - auteur:

Rob de Vrind

In hoog tempo toonde Rob de Vrind vanavond een aantal technologische ontwikkelingen die grote impact gaan hebben op de wijze waarop we onderwijs aanbieden. Rob gaf handvatten om deze ontwikkelingen in te zetten bij de inrichting van het keuzedeel Duurzaamheid. Hoewel de focus op het mbo lag, waren ook docenten en directieleden uit het voortgezet onderwijs naar het Knooppunt Techniek gekomen om ideeën op te doen voor het technisch onderwijs in hun scholen en de mogelijkheid tot samenwerking met het mbo. Het leverde een inspirerend avond op. De mogelijkheid om met studenten uit verschillende studierichtingen te werken aan multidisciplinaire projecten gaf nieuwe inzichten en zorgde voor stevige discussies.

De bijeenkomst van vanavond was een eerste in een reeks kennissessies. Binnen het programma van Tech4Food zullen regelmatig kennissessies en masterclasses georganiseerd worden.