Nieuws van Knooppunt Techniek

Op deze pagina vindt u al het laatste nieuws omtrent Knooppunt Techniek. Wilt u nu nog beter op de hoogte zijn, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

Motorvoertuigentechniek in de top 5

8 februari 2016 - auteur:

De afdeling Motorvoertuigentechniek van Het Perron in Veenendaal en ROC A12 in Ede, is in de top 5 van Nederland geëindigd volgens de MBO keuzegids. Als het gaat om begeleiding, dan springt de afdeling daar ver bovenuit volgens de studenten.

‘Dit geeft ons een boost’ aldus Gert van Burken, één van de docenten binnen het team Mobiliteit in Veenendaal. De opleiding Autotechnicus niveau 2 draait voor het derde jaar in Veenendaal en behaalt nu met ruim 50 studenten in de BOL en BBL al zulke resultaten.

Van Burken: Met zo’n erkenning kunnen we als team zeggen ‘Dat hebben we goed gedaan’. We werken er hard aan om het nog beter en interessanter voor de studenten te maken. Om dit te realiseren hebben wij inmiddels zeven bedrijven in de regio bereid gevonden om met Het Perron in Veenendaal en ROC A12 in Ede te praten over de samenwerking tussen het onderwijs en bedrijfsleven. Namens Innovam, de opleider van de Mobiliteitsbranche kregen wij een grote taart voor onze prestatie

bron: Veenendaalse Krant