Nieuws van Knooppunt Techniek

Op deze pagina vindt u al het laatste nieuws omtrent Knooppunt Techniek. Wilt u nu nog beter op de hoogte zijn, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

VACATURE: Medewerk(st)er Productie

22 maart 2017 - auteur:

Functieomschrijving
Als productiemedewerk(st)er bij Oceanz houd jij je bezig met diverse operationele werkzaamheden. In deze functie ben jij voorbereider van het productieproces, operator van de machines, voer je machine-onderhoud uit, houd je de werkruimte schoon, verzorg je de nabehandeling van producten die uit de 3d printmachines komen en begeleid je de expeditie. Gedurende de week voer je allerlei werkzaamheden uit, wat zorgt voor een afwisselende baan.

Wat verwachten we van jou?
Oceanz is op zoek naar een echte aanpakker die goed werkt in teamverband, maar ook zelfstandig aan de slag kan. Het is meegenomen als je technisch bent aangelegd en interesse hebt in de nieuwste technieken en innovaties. Je bent flexibel, hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en voelt je thuis in een levendige en ambitieuze organisatie.

Functie-eisen
 MBO werk- en denkniveau
 Een technische opleiding is een pré
 Het vermogen om zowel zelfstandig als in team verband te kunnen werken
 Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 Hoog werktempo en een flink portie doorzettingsvermogen
 Goede contactuele eigenschappen

Werktijden
Je kan zowel op werkdagen als in het weekend opgeroepen worden. De werktijden liggen tussen 6.00 uur en 18.00 uur.

Over Oceanz
Oceanz is een professioneel 3D printbedrijf en al jaren bekend met de markt, branchegenoten en professionals. Met concrete business cases heeft Oceanz volop kennis en ervaring opgedaan binnen diverse branches, als de Industrie, Medische wereld, Retail en Aerospace. We verbreden onze kennis continu, gaan op zoek naar noviteiten en zijn niet schuw van innovaties en ontwikkelingen. Samen met onze klanten ontwikkelen en creëren wij 3D print-innovaties die hét verschil maken in elk productieproces. Het resultaat: kostenbesparing, reductie van faalkosten en het verhogen van de productiecapaciteit. Meer info: www.oceanz.eu

Interesse?
Stuur je sollicitatiebrief en CV naar lisabeth.vierwind@oceanz.eu. Heb je nog vragen? Bel ons dan op 0318-769077. Voor inhoudelijke vragen over de functie vraag je naar Gerrit van Dasselaar, voor algemene vragen over de sollicitatieprocedure naar Lisabeth Vierwind.