Nieuws van Knooppunt Techniek

Op deze pagina vindt u al het laatste nieuws omtrent Knooppunt Techniek. Wilt u nu nog beter op de hoogte zijn, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

Masterclass holografie en hybride leeromgeving

8 december 2017 - auteur:

In de Masterclass op woensdag 29 november in Vonk 360 te Veenendaal namen Dennis Vroegop en Erica Aalsma  de aanwezigen mee in de wereld van holografie en hybride leren. Een verhelderende en inspirerende sessie gezien de reactie van de aanwezigen: men kon zelf ervaren wat het is om met een speciale bril een nieuwe wereld binnen te gaan. Een wereld waarin de directe omgeving gecombineerd wordt met die van het holografisch programma.

Samen met mensen uit diverse bedrijven onderzochten docenten VO en MBO  hoe holografie en hybride leeromgeving van toepassing kunnen zijn in onderwijs- en werkprocessen. “Buitengewoon leerzaam,” was de kernachtige samenvatting van een deelnemer: “Hier kan ik verder mee bij het ontwikkelen van mijn lessen.”

Masterclasses van Knooppunt Techniek hebben de bedoeling om bij te dragen aan kennisontwikkeling bij zowel scholen als bedrijven en daarmee innovatie te stimuleren. Deze sessie is daar volledig in geslaagd!