Nieuws van Knooppunt Techniek

Op deze pagina vindt u al het laatste nieuws omtrent Knooppunt Techniek. Wilt u nu nog beter op de hoogte zijn, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

Knooppunt Techniek aanwezig op Katapultdag

8 december 2017 - auteur:

Oud student Wessel presenteerde met enthousiasme het project The Barn van Knooppunt Techniek. Tot aan het eind van zijn studie heeft Wessel bijgedragen aan dit project dat voor hem een geweldige ervaring was: “Studeren voor een zesje bleek veel minder interessant dat werken voor het hoogst haalbare. Dit project heeft mij geleerd dat ik meer en beter kan dan ikzelf dacht.”

Tijdens de Katapultdag (www.wijzijnkatapult.nl) deeldenĀ meer dan 150 samenwerkingsverbanden van scholen en bedrijven hun ervaringen op het gebied van innovatief onderwijs. Het project The Barn is hier een goed voorbeeld van: het ontwerpen en bouwen van duurzame garage voor de zogenaamde Wepod (http://wepods.com/).

In verband met diverse factoren zal het project The Barn overgaan in de innovatieve wekplaats van het Technova College te Ede. Daar zal verder vorm gegeven worden aan onderwijs dat studenten meer mogelijkheden biedt om nader kennis te maken met innovaties op technisch en technologisch gebied.

20171130_155147~01~01 20171130_162541-01