Nieuws van Knooppunt Techniek

Op deze pagina vindt u al het laatste nieuws omtrent Knooppunt Techniek. Wilt u nu nog beter op de hoogte zijn, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

Jan Willem van der Wiel beantwoordt vragen van studenten tijdens WEpods College Tour

3 maart 2016 - auteur:

In het kader van de WEpods-Challenge werken studenten van ROC A12 aan een garage van de toekomst. Jan Willem van der Wiel, projectleider van de het WEpods project, beantwoordde vandaag vragen van studenten tijdens de WEpods College Tour.

Gedurende de middag konden de studenten vragen stellen over alle aspecten van de WEpods en de eisen voor de garage. De vragen varieerden van specifieke vragen over afmetingen van de WEpod tot vragen over de complexe beveiligde communicatiesystemen met de control room. Er werd door de studenten goed doorgevraagd na de antwoorden van Jan Willem en er ontstond een mooie dialoog over de techniek en toepassing van de garage van de toekomst.
Naast de vragen van de studenten heeft Jan Willem van der Wiel ook verschillende innovatieve systemen die in de WEpod verwerkt zitten toegelicht en een beeld gegeven van hoe de WEpod gaat functioneren.

Jan Willem van der Wiel was zeer goed te spreken over het enthousiasme van de ROC A12 studenten en kijkt uit naar de presentaties van de zeven projectgroepen op 17 maart.