Nieuws van Knooppunt Techniek

Op deze pagina vindt u al het laatste nieuws omtrent Knooppunt Techniek. Wilt u nu nog beter op de hoogte zijn, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

Heerlijke afsluiting Tech4Food tour

14 juni 2016 - auteur:

Vrijdag 10 juni was de laatste Tech4Food tour van het cursusjaar 2015 2016. Zo’n 15 personen uit verschillende organisaties volgden de interessante uitleg van Dirk Jan van den Brink, directeur van bouwbedrijf Kreeft BV te Ede, over wat er aan plannen zijn met het kazerneterrein vlakbij het station Ede-Wageningen. Verschillende partijen waaronder de gemeente Ede, willen op dit terrein zoveel als mogelijk projecten realiseren waar duurzaamheid en circulaire economie nadrukkelijk aanwezig zijn. Met eigen ogen konden de deelnemers aan deze tour zien wat er van deze projecten al gerealiseerd is. Ondertussen werd nagedacht over de rol van het onderwijs bij deze projecten: er worden over en weer handreikingen gedaan om op dit kazerneterrein gezamenlijk op te trekken.

Met een enthousiaste presentatie over bier in combinatie met een proeverij sloot de club deze interessante middag af. Iedereen was het er over eens: volgend cursusjaar starten we de Tech4Food tour weer op!