Nieuws van Knooppunt Techniek

Op deze pagina vindt u al het laatste nieuws omtrent Knooppunt Techniek. Wilt u nu nog beter op de hoogte zijn, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

“Comfort door techniek”

28 juni 2018 - auteur:

“Comfort door techniek”

 

foto LeertouwerInstallatiebedrijf Leertouwer sloot woensdag 27 juni de rij van kennissessies die Knooppunt Techniek het afgelopen cursusjaar heeft georganiseerd af. Gert ter Maaten, business unit manager, gaf een heldere presentatie van het bedrijf. Hij prikkelde de bezoekers met uitspraken en ideeën over techniek, technologie en onderwijs.

“Comfort door techniek” staat voor uitgekiende oplossingen op het gebied van domotica voor uiteenlopende doelgroepen. De eigen wijze van klantbenadering en procesafwikkeling werd toegelicht. In de taal van Leertouwer wordt deze werkwijze “systeemintegratie” genoemd.

Opvallend genoeg, plaatst Leertouwer opleiding en onderwijs steeds hoger op de prioriteitenlijst. Duidelijk werd dat de vraag naar up-to-date geschoold personeel alleen nog maar sterker wordt.

Het bezoek krijgt dan ook zeker een vervolg als het gaat om de vraag hoe onderwijs en Leertouwer nog beter op elkaar kunnen aansluiten.