Nieuws van Knooppunt Techniek

Op deze pagina vindt u al het laatste nieuws omtrent Knooppunt Techniek. Wilt u nu nog beter op de hoogte zijn, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

Van der Sijs Techniek & Automatisering

Van der Sijs Techniek & Automatisering, opgericht in 1974 is een elektrische panelenbouwer die zowel besturingspanelen als energieverdelers ontwerpt en assembleert.

Al sinds de oprichting van ons bedrijf houden wij ons bezig met de productie van besturingskasten. Een besturingskast heeft diverse in- en uitgaande signalen die veelal verwerkt worden door een PLC of PC. Er bestaat duidelijk een interactie tussen de status van de te besturen installatie en de signalen uit de besturingskast.

Van der Sijs Techniek & Automatisering bedient het hele traject van ontwerp tot en met het in bedrijf stellen van een installatie en de nazorg daarvan. De grootste klanten voor wat betreft automatisering zijn overheid en waterschappen die oplossingen zoeken voor rioolwaterzuiveringen en gemalen.

Energieverdelingen zijn systemen waarbij het binnenkomende vermogen wordt verdeeld over diverse uitgangen. De vermogens variëren van 6 tot 6300 Ampère. De meeste klanten zijn installateurs die de verdeler plaatsen in een installatie. Ons bedrijf is gespecialiseerd in verdelers voor retail, telecominstallaties en datacenters.