Nieuws van Knooppunt Techniek

Op deze pagina vindt u al het laatste nieuws omtrent Knooppunt Techniek. Wilt u nu nog beter op de hoogte zijn, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

Innax Gebouw & Omgeving

INNAX GEBOUW & OMGEVING heeft alle disciplines die nodig zijn voor het verduurzamen van gebouwen en gebieden in huis. We hebben een integrale visie op energie, techniek, duurzaamheid en veiligheid. Deze stelt ons in staat om te zorgen voor een comfortabele, gezonde en goedkopere werk- en leefomgeving. Wij onttrekken energie uit duurzame energiebronnen, waardoor opdrachtgevers geheel of gedeeltelijk onafhankelijk worden van het energienet. De lagere uitstoot en exploitatiekosten die hierdoor ontstaan, dragen bij aan verschillende maatschappelijke doelstellingen en een positief imago.

De oplossingen van INNAX zijn inzetbaar gedurende de gehele levenscyclus van een gebouw. Wij helpen u het juiste uitgangspunt voor uw doelstellingen te bepalen, en dankzij onze analyses weet u precies waar u aan toe bent. Aan de hand van onze onderbouwde adviezen en energieconcepten, werken we samen met u aan de juiste oplossing. Daarnaast nemen we u, wanneer u dat wenst, de realisatie van de plannen uit handen. Omdat we staan voor ons werk, geven wij ook garanties af. Wij maken duurzaamheid beheersbaar en betaalbaar.