Knooppunt techniek agenda

Eerstvolgende event

 

Overige evenementen

Bekijk evenement

VMBO oriëntatiedagen FoodValley en Arnhem

Doelgroep: 2e jaars leerlingen vmbo http://www.vmbotechniekorientatie.nl/ VMBO Techniek Oriëntatiedagen Arnhem-FoodValley 2018 Nederland kent een breed scala aan technische (beroeps)opleidingen en er is volop werkgelegenheid in deze sector. Afgelopen 10 jaren is door de sector veel aandacht gegeven aan betatechniek in het onderwijs. Ruim de helft van de leerlingen in het voortgezet onderwijs gaat naar het […]

Lees verder

Bekijk evenement

T4F Kennissessie – februari

              Deze Masterclass zal plaatsvinden bij De Meerwaarde, Rietberglaan 6, 3771 RD Barneveld. Nadere informatie volgt  zo spoedig mogelijk.

Lees verder

Bekijk evenement

Info Support Game Battle

Na een succesvolle eerste editie, zal op 23 en 24 februari 2018, de 2e Info Support Game Battle worden gehouden in De Basiliek in Veenendaal. De 2e editie van de Info Support Game Battle wordt weer groter dan het eerste jaar. Het eerste jaar werd er gebatteled tussen de scholieren van de Veenendaalse Voortgezet Onderwijs […]

Lees verder

Bekijk evenement

Tech4Food Day

Een dag waarop Knooppunt Techniek met en voor haar partners vorm zal geven aan wat er binnen de PPS Tech4Food bereikt is. Ook zal vooruitgekeken worden: plannen en ambities komen volop aan bod in een wervelend programma. Nadere informatie volgt zo spoedig mogelijk.  

Lees verder

Nieuws van Knooppunt Techniek

Op deze pagina vindt u al het laatste nieuws omtrent Knooppunt Techniek. Wilt u nu nog beter op de hoogte zijn, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

Aanmeldformulier

Velden met een * zijn verplicht