Nieuws van Knooppunt Techniek

Op deze pagina vindt u al het laatste nieuws omtrent Knooppunt Techniek. Wilt u nu nog beter op de hoogte zijn, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

WEpod op gang

28 januari 2016 - auteur:

_KR_8041

Op 28 januari is onder grote belangstelling (meer dan 60 groepen journalisten uit binnen- en buitenland) de WEpod officieel in gebruik genomen. Dat wil zeggen: het testen wordt uitgebreid naar de openbare weg, medio april/mei wordt de WEpod ingezet als zelfstandig vervoermiddel. In prachtige speeches hebben verschillende mensen hun bewondering uitgesproken over dit voertuig en hun hoop dat dit project een groot succes zal worden. Knooppunt Techniek is na
uw betrokken bij dit project en vanuit Tech4Food wordt met verschillende studententeams een forse steen bij gedragen.

Er  waren veel studenten uit de techniekafdeling van ROC A12  deze officiële happening betrokken: 2 studenten game/applicatie die hun afstudeerproject hebben t.a.v. onder andere het ticketsysteem, een team van studenten KoekkoeK TV en veel studenten die vanuit hun stagebedrijf beeld- en geluidopnamen moesten maken. Grote kans dat deze  vanaf vandaag te zien zijn op regionale TV en andere media.

Inmiddels wordt het onderwijsprogramma opgetuigd rondom de stalling/garage en wordt de inzet van  studenten geregeld. Naast die van bouwkunde zijn er studenten mechatronica aangedragen. Nader overleg met ICT volgt op korte termijn over de inzet van hun studenten. Er zijn al afspraken met het team video gemaakt over een mooi beeldverslag van dit hele project. Kortom: wat een mooi project nu al!