Nieuws van Knooppunt Techniek

Op deze pagina vindt u al het laatste nieuws omtrent Knooppunt Techniek. Wilt u nu nog beter op de hoogte zijn, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

3D-selfies printen bij ROC A12 tijdens de Gelderse Maakdagen

26 mei 2016 - auteur:

Tijdens de Gelderse Maakdagen kunnen geïnteresseerden bij ROC A12 in Ede op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni 3D-printtechnieken uitproberen en kennismaken met de nieuwste ICT-ontwikkelingen.

De week van maandag 30 mei tot en met zaterdag 4 juni staat in het teken van de Gelderse Maakdagen en de European Makers week. De Gelderse maakindustrie staat in de hele provincie in de schijnwerpers. Het programma bestaat uit uiteenlopende activiteiten zoals open dagen bij bedrijven, tentoonstellingen, lezingen en workshops over het heden en verleden van ambachten en industrie.

3D-selfie bij ROC A12
ROC A12 biedt in het Fablab diverse gratis workshops aan. Zo kunnen bezoekers hun eigen 3D-selfie printen en de Oculus Rift-bril uitproberen. Ook kunnen geïnteresseerden deelnemen aan een workshop laser graveren en snijden in hout en cardboard. Natuurlijk ontbreekt 3D-tekenen en printen niet.

ICR3ATE

ICR3ATE neemt geïnteresseerden mee in de fascinerende wereld van elektronica en software in het Internet of Things (IoT) tijdperk. Tijdens de workshop maakt de bezoeker onder begeleiding een dagelijks gebruiksvoorwerp dat op een bijzondere manier kan worden uitgelezen.

Programma Fablab Ede
Op vrijdag 3 juni van 10 – 13 uur en van 14 – 17 uur en op zaterdag 4 juni van 10 – 13 uur kunnen geïnteresseerden binnenlopen bij het Fablab in Ede en deelnemen aan een van de workshops.

Gratis entree
Locatie: Fablab ROC A12, Bovenbuurtweg 7 in Ede